Cafe 't Raedthuys Cafe 't Raedthuys staat al sinds 2001 goed op de kaart, opgericht in 1935 heeft het aan karakter niets verloren. Kortom, nog steeds the place to be!
Landstraat 78 Bussum Bussum Netherlands
035-6913983

Cafe 't Raedthuys | Foto's | Mobile Uploads

Klik op een foto om de viewer te openen

 

Verder debatteren na afloop?

 
 

Biertje????

 
 

Taggen maar!!! Wie heeft deze vanavond nodig!!

 
 

Code geel voorspelt vanwege gladheid?? Code geel (🍺) vind je op de kaart bij het gele puntje. Natuurlijk bij cafe ‘t Raedthuys. Laatste zaterdag van de maand!! Alle shotjes, vanwege code geel: €1,50

 
 

Breek de week... Natuurlijk @ café ‘t Raedthuys.

 
 

DE BAND IS DOOR DE PITS!!! Er komt weer een Rally aan... Houd onze pagina in de gaten en blok zondag 20 mei in je agenda.

 
 

Gekregen van een van onze gasten!! Hoe leuk!! Kom je koffie halen?? Taartje krijg je van ons! #foodwithasmile.

 
 

Ja ja dames en heren, Het is vandaag weer tijd voor: MAGIG MONDAY! Onze eigen Rogier staat voor je klaar en z’n keukentje is gewoon open tot 00.45

 
 

Vanavond, gewoon omdat het kan, op groot scherm: Om 20.00 uur Roda - Ajax. Van te voren eerst een hapje eten??

 
 

En dat in combinatie met de wekelijkse kaasplank... Zeg nou zelf... beter kun je je dinsdag toch niet eindigen?? Tot zo!!

 
 

TGIF Het is weer bijna VRIJMIBO tijd!! Tot zo!

 
 

Een klassenborrel organiseren? Wij denken met plezier met je mee of organiseren het graag voor je. Dat kan bij jou thuis of in ‘t café (of op welke locatie dan ook). Informeer gerust naar de mogelijkheden. We lichten ze graag toe.

 
 

De eerste pijlen zijn gegooid... Het bord is hierbij dan ook officieel geopend!!! (De deuren vandaag om 15.00 uur) Tot zo

 
 

Dus: Taggen maar!! De tag met de meeste likes: Vanavond om 21.00 uur 10 shotjes naar keuze!

 
 

Storm? Voordeel is wel dat, áls je wind mee hebt en je met de fiets komt... je tien minuten eerder aan je gevulde glas zit. Tot zo!

 
 

Gaat het dan toch gebeuren??? JAZEKER! Ons showmodel Robin heeft een heus dartbord in z’n handen. In de loop van deze week hangen we ‘m op en organiseren we het eerste toernooitje. Maar nu eerst: De VRIJMIBO

 
 

Goedemorgen Facebook vriendjes en vriendinnetjes, Het nieuwe jaar is begonnen en we dachten dag jullie wel een survival tip konden gebruiken vandaag (zie foto) Wij, alle medewerkers van Café ‘t Raedthuys, wensen jullie een spetterend, flitsend 2018. HAPPY NEW YEAR.

 
 

Ja ja lieve kijkbuiskinderen, Facebook vrienden van t Raedthuys en alle andere fans. Daar is tie dan: De LAATSTE vrijdag van de week De LAATSTE vrijdag van de maand En ook; DE LAATSTE VRIJDAG VAN HET JAAR!!! We knallen er uit met de leukste VRIJMIBO van het jaar. Tot zo!

 
 

Familie al zat? Wij hebben dé oplossing!! Vanaf 15.00 uur ontvangt Robin je met open armen.

 
 

Nog 2,5 uur en dan zijn wij er klaar voor: Kerstavond borrel 2017. Tot zo

 
 

Keuken is open tot 00.45 uur.

 
 

De kaarsjes staan aan, net als de verwarming. De kaasplank op cheesytuesday staat we er ook weer fraai bij. Rood wijntje erbij?