Cafe 't Raedthuys Cafe 't Raedthuys staat al sinds 2001 goed op de kaart, opgericht in 1935 heeft het aan karakter niets verloren. Kortom, nog steeds the place to be!
Landstraat 78 Bussum Bussum Netherlands
035-6913983

Cafe 't Raedthuys | Foto's | Mobile Uploads

Klik op een foto om de viewer te openen

 

Gaat het dan toch gebeuren??? JAZEKER! Ons showmodel Robin heeft een heus dartbord in z’n handen. In de loop van deze week hangen we ‘m op en organiseren we het eerste toernooitje. Maar nu eerst: De VRIJMIBO

 
 

Goedemorgen Facebook vriendjes en vriendinnetjes, Het nieuwe jaar is begonnen en we dachten dag jullie wel een survival tip konden gebruiken vandaag (zie foto) Wij, alle medewerkers van Café ‘t Raedthuys, wensen jullie een spetterend, flitsend 2018. HAPPY NEW YEAR.

 
 

Ja ja lieve kijkbuiskinderen, Facebook vrienden van t Raedthuys en alle andere fans. Daar is tie dan: De LAATSTE vrijdag van de week De LAATSTE vrijdag van de maand En ook; DE LAATSTE VRIJDAG VAN HET JAAR!!! We knallen er uit met de leukste VRIJMIBO van het jaar. Tot zo!

 
 

Familie al zat? Wij hebben dé oplossing!! Vanaf 15.00 uur ontvangt Robin je met open armen.

 
 

Nog 2,5 uur en dan zijn wij er klaar voor: Kerstavond borrel 2017. Tot zo

 
 

Keuken is open tot 00.45 uur.

 
 

De kaarsjes staan aan, net als de verwarming. De kaasplank op cheesytuesday staat we er ook weer fraai bij. Rood wijntje erbij?

 
 

Geheel trots op hockeyelftal Muiderberg heren 1. Vee plezier met jullie nieuwe truien en succes in de competitie.

 
 

Raedthuys on tour. Ook een feestje organiseren?? Wij regelen alles van A tot Z voor je. Tot in de puntjes! Interesse? Stuur een mailtje naar raedthuysevents@gmail.com

 
 

Het is weer bijna tijd voor de vrijmibo. Wil je een biertje van jouw vriend/vriendin, de eerste je tagt moet jou trakteren.

 
 

20 oktober.... Gewoon omdat het kan... Oh ja... ook nog Jari vanavond. Live muziek.. Raedthuys staat aan vanavond mensen...

 
 

Elke dag!! Tot 00.45. Heb je nog after diner trek?? Wij helpen je met liefde.

 
 

Mocht iemand écht z’n huis in willen... we zijn er nog een half uurtje.... en anders... even een adresje scoren. Morgen 15.00 zijn we er weer!

 
 

Wat nou vrijdag de 13e??? Tot zo!!

 
 

Vrijdag de 13e!! Tis maar dat je ‘t weet!! Wees gewaarschuwd...;-) Tot straks op onze vrijmibo