Cafe 't Raedthuys Cafe 't Raedthuys staat al sinds 2001 goed op de kaart, opgericht in 1935 heeft het aan karakter niets verloren. Kortom, nog steeds the place to be!
Landstraat 78 Bussum Bussum Netherlands
035-6913983

Cafe 't Raedthuys | Foto's | Timeline Photos

Klik op een foto om de viewer te openen

 

iets te vieren of viel de verkiezing tegen???

 
 

Nog een weekje en dan barst het Formule 1 circus weer los. Dit jaar zenden wij ALLE races uit. zondag 25 maart op de kalender: Australië. Race start om 07.10 Ontbijt je mee??

 
 

ooohlala zei de chef... Weet je je geen raad thuis?? Het Raedthuys weet het wél! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 
 

Feestje? Weet je je geen raedt thuis? Wij brengen het totale feest van `t Raedthuys gewoon bij je thuis!! Raedthuys Catering verzorgt het tot in de puntjes.

 
 

Namens alle medewerkers van Café `t Raedthuys wens ik jullie hierbij alvast een spetterend 2018. We, mede dankzij jullie, hebben er weer een mooi jaar van weten te maken met leuke evenementen, partijen, shotjes en feestjes. oudjaarsdag zijn we open van 15.00 tot 19.00 uur ongeveer. Maandag 1 januari zijn we open vanaf 16.00 tot circa 19.00. Dan bied ik jullie een nieuwjaarsborreltje aan. Voor dat het zover is: eerst de laatste zaterdag van de maand overleven. Tot vanavond! feestelijke groet, Rogier

 
 

De vrijdagmiddagborrel begint bijna, maar ook de Amsterdamse avond morgen willen we jullie niet onthouden. We gaan los met ras Amsterdammer Hans Kap. Zorg dat je het een na laatste evenement van het jaar niet mist

 
 

OPROEP!! WAAR ZIJN ONZE KERSTENGELS??? De kerst staat bijna voor de deur, en wij zijn op zoek naar onze kerstengels, hier afgebeeld op deze foto. Al is het wat lang geleden (wij denken kerst 2011), weten jullie waar we ze kunnen vinden? Met kerstavond hebben we een leuke verrassing voor hen in petto. Deel, like, share, tag, maakt ons niet uit, als we ze maar weer op kerstavond terug hebben. Zie het als een reünie. ;-)

 
 

Code Rood?? Wij zijn, net als de keuken, gewoon open tot 01.00 uur

 
 

Voor diegene die niet zijn meegenomen naar Spanje: Good old VRIJMIBO op komst Met heerlijke happen van `t huys natuurlijk. Tot straks.

 
 

Vooruit dan maar.... Op veler verzoek:

 
 

Black friday deal

 
 

Black Friday @ café `t Raedthuys Tag iemand waar je vanavond shotjes mee gaat drinken. Wie als eerste getagt wordt moet trakteren.

 
 

Nieuwsgierig naar de lekkerste burgers van `t Gooi?? Zaterdag aanstaande gaan we weer los met Beats Burgers and beers "the winter edition" Deuntjes van niemand minder dan DJ Eric C, burgers uit onze kleine keuken van Rogier J en biertjes van Freddy H. Voor welke burger ga jij? Tag je vrienden en neem ze mee...

 
 

Je vakantie begint pas goed met de VRIJMIBO van `t Raedthuys. Met natuurlijk hapjes van het Huys. P.s. Morgen Hollandse avond voor de thuis blijvers.

 
 

Maak een leuke foto van jezelf, tag al je fotogenoten en zet ons logo erbij. Check vervolgens in bij `t Raedthuys, laat het zien aan de bar en ontvang een shotje naar keuze.

 
 

Het wordt tijd dat we, het Nederlands elftal, de Fransen eens terug zetten op hun plek, en wat is nou een beter moment omdat morgen eens te doen... Wil je zien hoe dat afloopt??? Schuif dan aan en volg de wedstrijd live op een mega scherm.

 
 

TADAAAAAAAAA De zomervakantie is nagenoeg voorbij en we hebben hard gewerkt aan een nieuwe kaart, en hier is tie dan. Café `t Raedthuys gaat voor de mooiste nazomer van 2017. Op het zonovergoten terras kan dat niet meer mis gaan dachten wij zo. Vanaf zaterdag 2 september is tie "live".

 
 

Alvorens we aan de vrijmibo gaan beginnen hebben we een kleine huishoudelijke mededeling: De bar krijgt een klein opfrisbeurtje en nieuw lakje. We zijn hierom ook genoodzaakt helaas voor een weekje dicht te gaan. Erg vervelend voor jullie, dat beseffen we maar al te goed, het resultaat mag er zijn zodat de biertjes straks weer mooi de toonbank over glijden:-)

 
 

Vanavond live onze Leeuwinnen op groot scherm. Eet je me?

 
 

Vanavond wederom op groot scherm: Onze leeuwinnen vreten deze Zweedse balletjes rauw!!! NEDERLAND-ZWEDEN. Live op groot scherm vanaf 17.30 En de keuken is voor, tijdens en ook na de wedstrijd open.

 
 

Wij zijn ook deze week gewoon open. Tot zo op de vrijmibo.

 
 

Natuurlijk bij Café `t Raedthuys!! Vanavond live!