Cafe 't Raedthuys
Landstraat 78 Bussum Bussum Netherlands
035 691 3983

Cafe 't Raedthuys | Foto's | Mobile Uploads

Klik op een foto om de viewer te openen

 

Vanavond live op groot scherm!!! De oude tegen de jonkies. Blijven ze overeind? Bij winst van Ajax is het eerste vaatje bier van het huys!!! Deel en like!

 
 

yo D... Je bent je sleutels vergeten. We hopen oprecht dat je niet onder een brug hoeft te slapen vannacht. Morgen om 15.00 uur zijn we weer open. Pik jij ze op???

 
 

Dat dus! Tot straks.

 
 

Na onze vliegende start vanochtend, toen de ontbijtjes met F1 snelheid over de bar gingen, hebben we een korte pitstop gemaakt en nu pakken we met gierende banden door; THANK YOU FOR THE MUSIC. Met vanavond Michael Agterberg.

 
 

Tot morgen vroeg, Wij zijn er weer het hele seizoen bij!!!

 
 

Ajax Juve, Wat een mooi affiche. Gaat de jeugd van Ajax tranen veroorzaken bij Ronaldo van de oude dame?? Kom het live zien op groot scherm.

 
 

Spannend. Zullen we de tranen van Ronaldo dan eindelijk zien, of showt hij weer z’n kwaliteiten? We zullen het zien, live op groot scherm. Hapje eten van te voren? Dat kan

 
 

❌❌❌ Vanavond op groot scherm, live, de Amsterdamse kraker in de 🆑. Kom je kijken? Hapje eten van te voren?? Dat kan!!

 
 

Wie heeft een go-pro nodig?? Taggen maar....

 
 

We maken ons op voor de klapper van de maand februari. Lee-Ann komt wat liedjes zingen. Jij bent er toch ook??

 
 

Morgen, donderdag de 7e, sluiten we onze winterdip af en gaan we vanaf dan ons focussen op de krokussen. Pak de laatste kans mee. Stuur je reserveringsmailtje naar; Raedthuysevents@gmail.com

 
 

❄️BE PREPARED!!❄️ De kou is in aantocht!!☃️ Wil je ook zo’n mooie warme 🔥originele Raedthuys muts?? Aanstaande vrijdag bij elke meter bier 🍺 1 muts!! Zolang de voorraad strekt! Dit bericht delen mag.

 
 

Donderdag 17 januari, dippen op donderdag. De laatste pannetjes zijn bijna vergeven. Reserveer snel!! Raedthuysevents@gmail.com

 
 

Op de valreep van 2018 nóg een mooie recensie gekregen. Hier doen wij het voor mensen! Hartelijk dank voor jullie support ook in 2018. Wij gaan in 2019 door waar we gebleven waren!! (Dan weten jullie dat alvast😊)

 
 

LAATSTE ZATERDAG VAN HET JAAR!!! Wie oh wie komt z’n favoriete blondje vanavond oppikken??? Tot zo!

 
 

Familie al zat?? Geen zin en je schoonfamilie?? Wij bieden de oplossing. Over een half uurtje gaan we open. Onze eigen Robin ontvangt je met open armen. Tot zo!

 
 

Wie oh wie wordt er morgen zó wakker??? Tot zo @café ‘t Raedthuys

 
 

Uiteraard vanavond op groot scherm. Hapje eten voor, tijdens of na de wedstrijd? Geen probleem.

 
 

Wat een weekend mensen... Afgelopen zondag mooi afgesloten door Wout De Bruin. Die er een mooi feestje van gemaakt heeft. Het volgende weekend staat al bijna voor de deur, dus even opladen en we gaan weer door.

 
 

Morgen hebben we naast Dave Groenendijk ook de uitzending van de Formule 1. Dit gaan we gewoon combineren. Hoe leuk is dat? We beginnen met beide rond 20.00 uur.

 
 

Zo.... Het nieuwe mengpaneel hangt, de nieuwe speakers hangen, wij zijn klaar voor de vrijdagavond ÉN voor zondag; “Thank you for the music” met aanstaande zondag, Dave Groenendijk. De toegang is gratis en we starten om 20.00 uur

 
 

Goh.... jullie ook zo’n lekker weekend gehad???