Cafe 't Raedthuys
Landstraat 78 Bussum Bussum Netherlands
035 691 3983

Cafe 't Raedthuys | Foto's | Mobile Uploads

Klik op een foto om de viewer te openen

 

Het KNMI waarschuwt voor code geel later in de middag. De vrijdagmiddag wel te verstaan. Wij zijn er klaar voor #vrijmibo

 
 

Zondag 20 oktober om 19:00 uur is het weer tijd voor een zondags feest! De geweldige Dirk Drost zal zorgen voor een heerlijke avond. Tot zondag! #thankyouforthemusic #dirkdrost #zondagsefeesten #gezelligheidkentgeentijd

 
 

JETZT GEHT’S LOS! 🍻🍻🍻 Klaar om de bierpullen te vullen en verrückte hitjes te draaien! Voor alle dirndls en lederhosen kan je terecht bij unsere Freunden von Feestkleding365! Gebruik je onze kortingscode?? Raedthuysbussum10 dan scoor je 10% korting! Bis 25 Oktober!

 
 

Vanavond een ouderwets avondje Nederlands elftal voetbal. Live op groot scherm Aftrap 20.45 Keuken open? JA Hapje eten van te voren? Ja Tot straks.

 
 

Vrijdag 25 oktOBER niet lullen maar pullen vullen. #oktoberfest #jodelaitieieieie Met onze eigen Heidi, Günther, Friedrich, Greta und Hannah.

 
 

Zondag 6 Oktober on 19:00 uur! 🎤🎼 De aftrap van een nieuw seizoen: Thank You For The Music 2019. Met niemand anders dan onze Georges Lotze! Wij hebben er zin in! #deweeksluitjeswingendafbijhetraedthuys #neildiamond #onzegeorges #ookbekendvandevoicesenioren #optimaalgenieten #raedthuysgezelligheid #teamraedthuys

 
 

Dat gaat een heet avondje worden... Keukentje is ook gewoon open vanaf 17.00 uur Tot zo

 
 

⚽️ AJAX - LILLE ⚽️ Vandaag 21:00 uur En wij zenden het uit op groot scherm! Tot vanavond

 
 

Wij zien een zonnige vrijdag de dertiende!! Tot zo op ons zonovergoten terras! #vrijmibo

 
 

Heeft Ferrari het lek boven?? Of was het een stuiptrekking? Wat doet #max33 vandaag? Je ziet het, LIVE op groot scherm.

 
 

Laat het weekend maar beginnen.... Wij zijn er klaar voor. Tot zo

 
 

Voor een speciaal (besloten) evenement zijn wij, samen met Archibald ingehuurd om de muzikale en culinaire reis te verzorgen op, een voor ons bekende, mooie locatie.

 
 

Ondanks een horrorcrash met fatale afloop in de F2 van gisteren gaat de F1 tóch van start. Ook deze wedstrijd zenden wij uit op mega scherm. Gaat Max het redden? We zullen het zien. Tot zo!

 
 

Zoek je de beste manier om je weekend te beginnen?? Zon Terras IJwitje Gezellige bediening met een lach Hapjes van het Huys Dan vind je dat bij ons. Tot zo

 
 

Vandaag op het heilige gras van je Johan Cruijff Arena; AJAX - APOEL. Wij zenden ook deze wedstrijd natuurlijk live uit! Het is d’r op of d’r onder. Kom jij ze aanmoedigen??